Tommy Arvidsson, Falköping

Tommy Arvidsson, Falköping

Tel: 0733-50 49 25

info@tommyarvidsson.se

www.tommyarvidsson.se

Tävling bidrag nr 1

2012Posted by Tommy Arvidsson Fri, February 22, 2013 23:09:29

Ja då är kvigorna indrivna och sorterade så att dom bara behöver köras upp till ridhuset och märkas innan clinicen kan dra igång i morgon. Stort tack till Jimmy Bard och Ulf Ljunggren som byggt fållan och fixat i dag. Detta gjorde min arbetsdag lite kortare och det är ju alltid välkommet! Dom hjälpt dessutom till att driva in och sortera ut rätt djur. Dessa djur gör sin sista clinic nu så till påsk helgen är det 20 nya kvigor som får jobba.

Och nu det första tävlings bidraget!

Bidrag nummer 1

Hej.


Spännande med en tävling. Bor i Katthammarsvik på Gotland. Är en tjej på 55 år. Har en knabstrupervalack vid namn Otto som jag har problem att få till galoppen på. Tävlade på sista wrg tävlingen med honom i blueberryklass, han gillar inte publik eller högtalare så det gick väl inte så jättebra för oss! Både hans och mitt självförtroende är i bottenläge!


Med vänlig hälsning,

Lena Jacobsson

Nu hoppas jag på lite åsikter om dom olika bidragen från er bloggläsare. Då jag vill ha lite hjälp att välja ut tre vinnare!

/ Tommy

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by C&RR Sat, February 23, 2013 14:51:49

Hej Lena. Jag känner så väl igen mig, det finns perioder i livet som av olika händelser får ens självkänsla o självförtroende att svikta. Har man då en häst som nog har samma problem blir det inget bra. Jag tog hjälp av Tommy med hästens tråkiga attityd han lagt sig till med pga av vår bristande kommunikation och förståelse för varandra, då han var 5 år. Han var även där en sväng då han var 9 och fick jobba som ranchhäst. Både jag o min häst har fått självkänsla, självförtroende och tillit till varandra i ridningen, tack vare Tommy. Samarbetet mellan mig o min häst funkar för det mesta till 100% nu, det hade jag aldrig kunnat drömma om.

/C&RR