Tommy Arvidsson, Falköping

Tommy Arvidsson, Falköping

Tel: 0733-50 49 25

info@tommyarvidsson.se

www.tommyarvidsson.se

2018

2016Posted by Tommy Arvidsson Mon, January 01, 2018 12:35:27

Nytt år!

Egentligen har vi ju lyckats att jobba lite mindre dom två senaste åren vilket är bra!

Förhoppningen för 2018 är att vi ska kunna ha ännu mer tid med barnen. Efter att vi fick ta bort så har vi inte riktigt haft någon riktigt bra häst åt barnen att ha på jobb. Detta är något jag saknar grymt o ska försöka lösa!

Vi betäckte 6 ston vara av fyra med egna hingstar och en med One ofa Secret och ett med All dun working. Så sex föl hoppas vi på till våren o strax över 40 kalvar. Kalvningarna har börjat lite smått.

Egentligen så har man så skjut mycket mindre planer inför det nya året än man hade för några år sedan. Vilket egentligen är rätt behagligt!

Något som jag verkligen fått jobba mer med är ju att fånga stora djur själv då Emma jobbar heltid på Dagsnäs. O till en början va de rätt drygt att inte ha min heeler med. O de är de egentligen fortfarande. Men jag har ju verkligen fått jobba med att lägga tunga djur på egen hand vilket gett mig massa träning och erfarenhet med det…

Efter frågan på våra unghästar har varit stor o vi hade sålt slut redan i höstas vilket va jättekul! O vi hade nog kunnat haft ett gäng till att sälja verkat det som.

Vi kommer även i år att använda några andras hingstar till några av våra ston dock inte helt bestämt vilka än!

Förutom barnen o Emma, roping, hästar, kor o hovslageri så är helt klart bh shopping till Emma min största hobby! Jag jobbar mot att hon ska 100 st att välja mellan men målet är svårt att nå då hon ständigt ger bort mängder precis som ni ser på bilden nedan…..

/ Tommy.  • Comments(1)//blogg.tommyarvidsson.se/#post1867