Tommy Arvidsson, Falköping

Tommy Arvidsson, Falköping

Tel: 0733-50 49 25

info@tommyarvidsson.se

www.tommyarvidsson.se

Tävling

2012Posted by Tommy Arvidsson Thu, February 21, 2013 21:40:30

Favorit i repris. Ja förr hade jag ju lite tävlingar och annat som hände på bloggen. Tänkte ta upp detta igen! Vi hade en tävling där vi gav bort en inridnings månad till vinnaren. Gav 50% rabatt till tvåan och 25% rabatt till trean, och alla som deltog fick 10% rabatt på sin träningsmånad. Vi tänkte köra tävlingen med samma priser även denna gång, men istället för en inridningsmånad blir det en månads träning av häst som ska tränas som roping eller ranchhäst!


Hur gör ni då? De hela är väldigt enkelt. Ni skickar in en motivering till varför just ni och eran häst ska vinna! Ja sist va det nog till och med någon som skicka in åt sin kompis. Jag kommer att lägga ut bidragen här på bloggen och diskutera dom med er bloggläsare. Men i slutändan är det vi på Tommy Arvidsson Ranch och Ropinghästar som kommer att utse dom tre vinnarna. Alla bidrag ska var in skickade till info@tommyarvidsson.se innan den 31 mars.

Vi la ut detta på eftermiddagen i dag och har hittills fått in 8 bidrag. Allt från en häst som är 20 år, till unghästar och familjehästar, till och med en av mina tuffaste motävlande i ropingvärlden är med och tävlar om en träningsmånad. Kommer att lägga ut det första bidraget under morgon dagen och hoppas med hjälp och åsikter från er bloggläsare om vilka ni tycker borde vinna!

Läs mer på hemsidan www.tommyarvidsson.se

/ Tommy

  • Comments(0)//blogg.tommyarvidsson.se/#post1745