Tommy Arvidsson, Falköping

Tommy Arvidsson, Falköping

Tel: 0733-50 49 25

info@tommyarvidsson.se

www.tommyarvidsson.se

Allt dumt jag gjort på sistone

2012Posted by Tommy Arvidsson Sun, February 17, 2013 00:04:53

Ja vi får ha en egen blogg åt allt dumt jag gjort på sistone. Den gemensamma nämnare för dom är att folk ringt upp mig och pratat. O de gör folk egentligen bara om man gjort något riktigt bra eller riktigt dåligt nu för tiden. I alla andra fall sker kontakten via mail, facebook och sms. O nu är det väl upp till er att döma om det var dumt eller inte?

Vi börjar med Wras för det var ju det senaste. Ja idag har det blivit två trevliga samtal från Wras. Först ut var Lotta Bunsow som ville att jag skulle skicka ett mail om situationen och hur jag upplevt det hela. Så att dom kunde prata om det och förbättra saker. Ett väldigt trevligt och bra samtal. Sen önskade hon dock att jag skulle sluta kalla folk för kossa o de har hon kanske rätt i!!!

Nästa samtal kom från Mike Noberg o de va minst lika trevligt de! Han sa också att jag skulle få reseersättningen utbetald så nu ser jag lite lättare på hela historien.

Nästa historia handlar om Wras den med på sätt och vis. Gruppen SM 2012 som finns på Facebook, ja där har det ju ganska länge varit en diskussion om prispengarna som vinnarna från Sm 2012 skulle få utbetalda. Många har skrivit där. O så för en vecka sen eller något gick ja in o kolla vad det stod där. O så fick jag ett sådant där plötsligt sug efter att vara lite lustig som man får ibland. Så under alla kommentarer som fråga hur och när eller om det skulle betalas ut så Skrev jag typ : Vilken trevlig överraskning det var att få prispengarna på kontot. Detta ledde till en del kommentarer och ett samtal utav en hyfsat uppretad tävlingsryttare som kände sig orättvist behandlad. Ja påstod ju även i samtalet att jag fått betalt. Men det var alltså en lögn. Men det blev ju lite fart och två dagar efter kunde vi alla läsa att vi ska få lite prispengar!

Nu lämnar vi Wras och går istället in på mitt inlägg på FaceBook. Jag skojade lite om artikeln Gör om din travare till Westernhäst. Jag skojade och skrev att jag spänt såg fram emot uppföljaren utav artikeln nämligen gör om din western häst till travare. De blev också här lite kommentarer på facebook dom flesta tyckte nog de va lite lustigt och de va ju just det som var meningen. De va ju givetvis inte meningen att såra någon utan mer att vi skulle dra på läpparna lite. Hur som fick jag även i detta fallet ett samtal av en lite smått nästan aggressiv dam som menade på att travare kunde göra det mesta lika bra som andra hästar. O jag sa till henne att den frågan hade jag egentligen aldrig uttalat mig om även om jag egentligen är utav åsikten att det är något av det svåraste du kan ge dig inpå, att göra en travare till en tävlingshäst inom ridgrenar. Fast de va ju inte de jag skrev om utan jag skrev om att göra ridhästen till travare. När jag förklarat detta sa hon bara att det var omöjligt för de va inte våra hästar byggda för… Om min fråga blev då vem är det nu som har massa fördomar. Samtalet avslutades ganska kvickt då hon tyckte att det inte gick att prata med mig.

O jag får be om ursäkt om jag retat upp er men jag hade illa fall roligt!!!

/ Tommy

  • Comments(11)//blogg.tommyarvidsson.se/#post1738