Tommy Arvidsson, Falköping

Tommy Arvidsson, Falköping

Tel: 0733-50 49 25

info@tommyarvidsson.se

www.tommyarvidsson.se

Wras

2012Posted by Tommy Arvidsson Fri, February 15, 2013 21:52:48

Jag var med på quarter galoppen på Täby i somras eller rättare sagt min häst. Jag rättare sagt vi blev övertalade om att vara med. Som tack för detta skulle dom betala ut reseersättning de passa ju rätt bra när man ändå skulle dit o tävla. Jag försökte sen få koll på vart man skulle höra av sig för att få utbetalt utan något större gensvar från denna DRIFTIGA förening. Till slut fick jag ett namn och en mail att skicka till det är bara det att det är till den dummaste kossan på hela Wras o nu ber jag om ursäkt mot alla stackars kor som förolämpas i detta då kor är trevliga djur


Här nedan har ni svart jag fick tillbaks och det följs sedan utav mitt svar.


Hej Tommy,

Först ber jag om ursäkt för att du fått vänta på svar!

De som var med i quarterracet kunde mycket riktigt få reseersättning via WRAS från Täby Galopp. Tyvärr är detta avslutat, vi avvaktade till den 30 november innan vi ”låste”, dvs de som lämnade in reseräkning innan 30 november har fått ut milersättningen.

Har du fler frågor om milersättningen kan du kanske kontakta Linda Persson på Täby?

Med vänlig hälsning

Lotta Liljestrand

Kassör

WRAS


Mitt svar nedan:

Jag förstår och med tanke på att vi var så många som fem så var det givetvis inte ens att tänka på att höra av sig till dom som inte hade skickat in. Brukar man inte informera om att det finns ett sista datum? Ja ja ingen ide att stångas med någon som är dummare än tåget!!

Ha en trevlig kväll

  • Comments(3)//blogg.tommyarvidsson.se/#post1737